De Buren van de Queen VicIn dit pand komen de buren van de Queen Vic. Het wordt een porseleinwinkel en boven een juwelen-, parfumerie- en andere "vrouwendingetjes" afdeling.In dit pand moet het allemaal gerealiseerd worden. De buitenkant is zo goed als klaar.

	

De voordeur. Een pot met papieren rozen.Nu een begin maken met de benedenverdieping.De parketvloer is gelegd en gebeitst. Het behang zit erop en de plinten aangebracht (8 december 2008).
Afgelopen zomer (2008) heb ik de traploper en het vloerkleed geborduurd.Ook de binnenkant van de voorgevel is behangen. Er ontbreekt nog een deurkruk.De gordijnen hangen en er staan wat spulletjes in de etalage (14 december 2008).

		
Ik heb wat meubeltjes neergezet om te zien hoe de inrichting moet gaan worden. De wandkasten moeten nog geschilderd worden.

	

De servieskast en het theemeubel vind ik zelf erg leuk. Kan niet wachten om de serviesjes erin te zetten (18 december 2008).

		

Met dit serviesgoed nog helemaal nieuw in de doosjes kan ik de vitrinekast mooi inrichten.Een mooie lamp van swarovski kralen heb ik al gemaakt. Deze komt midden in de winkel te hangen.

    		

Lampen opgehangen en serviesjes gedeeltelijk neergezet. Ik ben nog twee tafellampen aan het maken van pakketjes van Marijke Bindels, 
één voor op de theetafel en één voor op de toonbank. De kappen van de lampen staan op dit ogenblik te drogen (19 december 2008).De wandkast, die achter de toonbank moet komen, staat in de grondverf. 
Er zijn twee spiegels in de maak en dan ga ik verzinnen wat er verder aan de wand moet komen te hangen.Vandaag (20 december 2008) heb ik een wandkast afgelakt en ingericht en heb ik twee staande lampen gemaakt. 
Altijd weer even spannend of het licht blijft branden, want de verlichting van de Queen Vic en de Snookerkamer
zitten op dezelfde oude telefoon adapter als deze lampjes. Maar het brandt perfect. 

		

Nog wat foto's omdat ik de sfeer al zo leuk vind worden.

 	

Theemeubel met lamp en lampetstel. Spiegel opgehangen.

	

Een wandkast erbij gezet en gevuld met porselein. De schaal en vaas op de linker wandkast is een cadeautje van de DHN.

	

Chinese theepot met bordjes. Romantisch porselein met roosjes.Tafellaken met kantje er langs.

	

De winkel is nu al behoorlijk vol. Het scheve schilderij aan de achterwand hangt inmiddels recht.

	 

Wandkandelaar aan de voorgevel binnenkant.Zo ziet het pand naast de Queen Vic er al aardig bewoond uit. Nu nog de bovenverdieping. 
Voor de bovenverdieping heb ik al een traploper geborduurd en behang gekocht. 
Een kistje met juwelen en verschillende kettinkjes heb ik in het verleden wel gemaakt.
Dus nu kan ik parfumflesje e.d. maken, maar het zal nog een hele klus worden om het te vullen.

	

De zijkant heb ik wat opgevrolijkt met groen en reclameborden.Inmiddels is er bij de bovenburen behangen, een vloertje gelegd, plinten en plafondafwerking geplaatst. Ook het traphekje is geschilderd en in elkaar gezet. 
De kast van euromini's heb ik ecru geschilderd en versierd met afwrijfplaatjes.

	

Alvast wat spulletjes erin gezet om te zien hoe het moet gaan worden.

	

De ruimte wordt steeds gevulder met allemaal spulletjes speciaal voor dames. Parfum, sieraden, handdoekjes,
het een en ander ook in geschenkverpakking. De lampen moeten nog opgehangen worden.

	

	

Mooie kettingen, lekkere luchtjes en smeerseltjes en een gevulde juwelenkist.

		

Parfumflesjes, vaasje en ketting van Swarovskikralen en ornamentjes. 
Wandrek met geschenkdoosjes gevuld met een handdoekje, stukje zeep en een fles bodymilk.


	

Tafeltje met spulletjes gemaakt van ornamentjes.Tafeltje met kandelaars gemaakt van ornamentjes, display met ketting, zeepjes, flesjes met lekkere luchtjes.

	

De wandkast van het Houthoekje was van blank hout. Ik heb hem creme geschilderd met versierd met goud. 
Ik heb de kast gevuld met doosjes met handdoekjes, geschenktasjes, flesjes met badparels en hoedendozen.De lampen zijn opgehangen. Ze zijn gemaakt met Swarovskikralen en ornamentjes.Lamp van Swarovskikralen, ornamentjes en gouden kralen.Bij de bovenburen heb ik vensterbanken en koven gemaakt, vitrage en gordijnen opgehangen en een schilderij tussen de ramen gehangen.
De planten in de vensterbank heb ik even uit het plantenkasje geleend. Daar komen vazen voor de de plaats, maar die moet ik nog maken.Zo is de voorpui van de Buren en Bovenburen praktisch klaar.Nog wat cadeaudoosjes en tassen gemaakt.

	

Een goudkleurig avondtasje met een swarovski steentje als versiering.

		

Bloemen in vazen en swarovski accessoires in beide vensterbanken.

		

De binnenkant van de voorgevel is nu helemaal klaar!Er zijn nog mogelijkheden genoeg om spulletjes voor de bovenburen van de buren van de Queen Vic te maken.De zolder van de buren is nu behangen en ik heb er parket gelegd. Nu het traphek schilderen.

 

Ik heb er tijdelijk de lavendel- en valentijnsworkshop in gezet.


The Arthur * Brimble´s * The Emmerson Row * Het Schooltje * Het Blauwe Keukentje * Zit-slaapkamer * De Porseleinwinkel * Dameszitkamer 

The Manorhouse * The Mansion * Antiekwinkel * Tearoom * Hoedenwinkel * Muziekschool * Stoffenwinkel * Bibliotheek * De Babyshop 

Verschillende Miniaturen en een workshop * Het Kersthuis * Kruidenierswinkel Nr. 17 * Plantenkasje * The Queen Vic * De Buren * Boerderijtje

Breien patronen Sharon de Vries * Breien en haken * Borduren * Lingeriewinkel * Workshops Ornamenten * Robbiekamer * Heksentafel

Casa Romantica * Kastje Moonlight Bay en Leigh * Boekenkast * Miniaturen van Papier * Country Kitchen * Bakkerswinkeltje *

Links * Beginpagina